Solfins 3D print premijerno na Sajmu tehnike

Solfins 3D Print premijerno se pojavio na ovogodišnjem Sajmu tehnike u Beogradu. Solfins nastupa na Sajmu tehnike poslednjih deset godina, a ovoga puta prvi put je prestavljena 3D print i sken paleta proizvoda, pa smo mnogobrojne redovne posetioce štanda prijatno iznenadili.


Posetioci su imali priliku da na jednom mestu dobiju informacije o 3D štampi, reverznom inženjeringu, kontroli kvaliteta i ostalim primenama 3D skeniranja. Demonstrirali smo rad 3D printera i 3D skenera, a izložili smo i 3D modele odštampani u raznim tehnologijama 3D štampe. Na štandu smo izložili 3D printere i 3D skenere vodećih brendova, a posetioci su imali priliku da dobiju sve informacije koje se tiču primene tehnologija 3D štampe i 3D skeniranja u različitim industrijama. 

Pored toga, za širu publiku pružili smo informacje o kompletnoj paleti softverskih rešenja Dassault Systemes - Catia, Enovia PLM, SolidWorks, SolidCAM... 

Sajam je bio odlična prilika za sve one koji imaju pitanja ili im je potreban savet. Sve zainteresovane dočekao je stručan i obučen tim, uvek spreman da pomogne, objasni ili demonstrira sve što je potrebno.

Ne zaboravite da smo povodom Sajma pripremili i posebne akcije koje omogućavaju da dobijete 3D štampač besplatno, a akcija traje do kraja juna!

Na raspolaganju smo vam i za sva dodatna pitanja, ali i sastanak ili prezentaciju, kako bismo vam još bliže predstavili mogućnosti naših skenera i softvera.

Pogledajte kako nam je bilo u galeriji slika: