ProJet 3600

3D stampac Projet 3600

Profesionalni 3D Printer

Tehnologija 3D štampe: MJP (Multi Jet Printing)

Materijal: Plastika različitih svojstava

3D Systems MultiJet Printing (MJP) tehnologija kreira precizne plastične delove idealne za funkcionalno prototipisanje, brzo kreiranje alata i mnoge druge oblasti primene. Štampa čvrste i fleksibilne delove od plastike nalik ABS-u i elastinomera za dobru funkcionalnost i performanse. Možete čak štampati kompozitne materijale prilagođenih mehaničkih svojstava i složene delove od više materijala sa posebnim karakteristikama kao što je overmolding.

MJP nudi neverovatnu rezoluciju sa debljinom sloja od 13 mikrona. Zahvaljujući izboru režima štampanja možete da izaberete najbolju kombinaciju rezolucije i brzine štampe i lako naći kombinaciju koja odgovara vašim potrebama. Delovi su glatki i po preciznošču se prilabližavaju 3D štampačima koji koriste SLA tehnologiju.

ProJet MJP 3600 i 3600 Max imaju mnogo veću radnu zapreminu i veoma su brzi, pa možete štampati veće delove - brže!

  • Veliki kapacitet: veća brzina od drugih štampača, za kraće vreme možete odštampati više delova
  • HIGH DEFINITION delovi: MJP 3600 serija 3D štampača je lider u štampi finih detalja
  • CLASS VI CAPABLE  za primenu u medicini: Biokompatibilni materijali su prošli bio-medicinska testiranja i sertifikacije i pokazali se pogodnim za primenu u medicini.
     

Glavne prednosti:

  • Skraćuje vreme izbacivanja proizvoda na tržište: Validirajte dizajn, testirajte performanse i uskladite želje svih timova i aktera u proizvodnom lancu sa prototipovima koji se savršeno poklapaju sa dizajnom.
  • Poboljšava kvalitet: rani testovi ranije otkrivaju potencijalne nepravilnosti
  • Omogućava inovacije. Kreativnost cveta kada je lako isprobati svakakve kombinacije
  • Štedi novac: Zahvaljujući preciznim prototipovima komunikacija između inženjera, menadžera i klijenata je poboljšana čime se izbegavaju skupe izmene. Omogućava brzu kreaciju alata za manje para, kao i nosača u pribora.