Novo u Solfinsu: Sindoh 3DWox 2X - Veći i moćniji!

Južnokorejski proizvođač uređaja za štampu, već godinama jedan je od najbolje pozicioniranih proizvođača 3D štampača, pre svega zahvaljujući svom modelu Sindoh 3DWox koji je cenom, jednostavnošću upotrebe i kvalitetom osvojio tržište.

Pre pojave prvog Sindoh modela (koji je danas dostupan u više podvarijanti sa unapređenjima) korisnici su mogli da biraju između jeftinijih, dizajnerski nekompletiranih modela koji su imali probleme sa kvalitetom štampe, i modela koji su značajnije skuplji.

Međutim, Sindoh je ponudio 3D štampač u solidnoj, dobro dizajniranoj kutiji koja, pored izgleda, pruža i optimalno okruženje za proces štampe obezbeđujući konstantnu temperaturu (čime smanjuje dilatacije slojeva, koristi nižu temperaturu radne ploče, održava konstantnu temperaturu po celoj visini komada, itd).

Pored toga, Sindoh je u ceni najpovoljnijih štampača ponudio i neke zanimljive detalje koji rad čine jednostavnijim uz dodatno zadovoljstvo: 

  • automatsko punjenje ubacivaljem kertridža
  • LED osvetljenje u samoj kutiji
  • integrisan ekran na dodir i kamera povezana na internet za praćenje procesa štampe sa računara ili sa bilo kog uređaja na daljinu (mobilnim telefonom putem aplikacije)...

 

SLIKA pored: Nakon inicijalnog testiranja u našoj Laboratoriji za 3D štampu i reverzni inženjering, prvi primerci novog Sindoh 3D štampača u Srbiji već su poslati klijentima iz Solfinsa. 

 

Novi Sindoh - Veća dimenzija i dva ekstrudera!

 

Novi model, Sindoh 3DWox 2X, zadržava sve najbolje karakteristike prethodnog modela, ali donosi i značajna unapređenja...

 

 

Veća dimenzija komada

Glavno povećanje dimenzije je po visini - dodatnih 100mm za veće komade. Nova radna zapremina iznosi 228x200x300 mm.

Dva ekstrudera

Dve glave za paralelnu štampu u dve boje, sa dva ležišta za kertridže u samom telu uređaja (zaštićeni od spoljnih uticaja temperature, vlage, itd).

Još jednostavniji rad

Fleksibilna metalna ploča omogućava da se izrađeni komadi odvajaju još jednostavnije, bez grebanja i oštrih alata.

 

Pogledaj specifikacije i PREUZMI BROŠURU >>