MJP 2500 proglašen za najbolji biznis 3D štampač 2017. godine

Multi-džet 3D štampač kompanije 3D Systems, MJP 2500, koji je predstavljen u radu uživo i na štandu Solfins 3D Kompanije na nedavno završenom Sajmu tehnike u Beogradu, proglašen je za najbolji 3D štampač u biznis klasi u konkurenciji desetinu drugih štampača.

Nagrada "Enterprise 3D printer of the year" dodeljena je predstavnicima kompanije 3D Systems na svečanosti održanoj 20. maja u Londonu.

Na dodeli nagrada portala 3D Printing Industry, prvu nagradu za inovaciju godine odneo je i novi HP Multi Jet Fusion 3D štampač sa kojim ova poznata kompanija na jesen ulazi na tržište 3D štampe. Reč je o verziji multi-džet tehnologije 3D štampe koju su posetioci Sajma tehnike takođe mogli da vide premijerno u Srbiji na štandu Solfinsa.

Nagrade su dodeljene na osnovu više od 200.000 pristiglih glasova, a kompanije koje su učestvovale na takmičenju zajedno čine industriju vrednu 250 milijardi dolara. Među njima je bila i kompanija Dassault Systems čija softverska rešenja na 3DExperience platformi, CATIA i SolidWorks, u Srbiji zastupa Solfins 3D Kompanija. Ujedno, među 4 nagrađena 3D softvera u Solfins ponudi su tri softverska rešenja - Dassault Systèmes SOLIDWORKS, Simplify3D i 3D Systems 3DXpert, a među nagrađenim skenerima je i Artec 3D.

 

 

3D Systems Multi Jet Pro 2500

Najprecizniji industrijski štampač na Balkanu

  • tehnologija - MJP (Multi Jet Plastic) štampa plastike i gume
  • pravi profesionalni 3D štampač koji daleko prevazilazi mogućnosti desktop 3D štampača u pogledu kvaliteta štampe, brzine, preciznosti, jednostavnosti upotrebe i pouzdanosti.
  • radi bez nadzora i unapred predodređenog računara
  • jednostavan za održavanje

NOVO! HP rešenje za 3D štampu

3D štampa na industrijskom nivou

  • zaokružen koncept proizvodnje 3D štampom 
  • otvoren koncept za razvoj ovih materijala (3M, BASF, itd) 
  • modularni hardver prilagođen optimizaciji proizvodnje - čišćenje, pakovanje, materijali 
  • jednostavna ponovna upotreba neiskorišćenog materijala