Catia

CATIA je svuda oko vas

Osvrnite se oko sebe. Većina stravi koja vas okružuje kreirana je u CATIA softveru.

Ako vaša firma jeste ili želi da postane dobavljač za automobilsku i avio-industriju, neminovno je da izaberete CATIA platformu koja predstavlja standard kod najvećeg broja firmi iz pomenutih industrija

Ako razvijate kompleksne proizvode sa složenom geometrijom ili želite da vidite kako će se vaš proizvod ponašati u realnim radnim uslovima, verovatno je da CATIA ima specijalno razvijene funkcionalnosti koje niko drugi ne može da ponudi.

Ako želite da delite viziju proizvođača softvera i da budete ispred svog vremena i konkurencije izabraćete CATIA softver i 3DEXPERIENCE platformu.

Šta možemo da uradimo za vas?

Kompanija SOLFINS 3DS nudi CAD/CAM softverska rešenja kompanije Dassault Systemes, ali i konsultantske usluge iz oblasti razvoja proizvoda i proizvodnih tehnologija. Takođe izvodimo specijalističke kurseve u našem centru za obuku i pomažemo polaznicima da polože međunarodne sertifikate iz ovih oblasti i napreduju u poslu ili lakše dođu do dobrog zaposlenja.

Za sve naše klijente imamo dobro obučen i uigran tim za tehničku podršku. Naša osnovna ideja u poslu jeste da stvorimo radno okruženje u kome će svi zaposleni u Solfinsu biti zadovoljni, a svojim radom i zalaganjem trudimo se da to zadovoljstvo prenesemo na naše klijente. Prvoklasna tehnička podrška i iskustvo u implementaciji softvera su dodatna vrednost na neosporno kvalitetna softverska rešenja koja nudimo: