3D štampači i 3D skeneri na seminaru "3D kao format budućnosti" privukli veliki broj posetilaca

Najveći događaj posvećen primeni 3D tehnologija u razvoju proizvoda i proizvodnji - seminar  "3D kao format budućnosti" održao se u Beogradu, 6. oktobra 2016. godine u Hotelu M u organizaciji kompanije Solfins i prisustvovalo mu je čak 200 učesnika iz Srbije i regiona.

Seminar se tradicinalno održavao nekoliko godina unazad, ali su ove godine posetioci prvi put u Srbiji na jednom mestu dobili informacije o 3D štampi i 3D skeniranju (reverznom inženjeringu i kontroli kvaliteta), ali i

softverskim rešenjima (CATIA , PLM platformi, SolidWorks paleti , SolidCAM-u i revolucionarnom iMachninig-u)

Solfins tim je održao predavanja, između ostalog o različitim funkcionalnostima i oblastima primene 3D štampe i skeniranja, potkrepljujući ih konkretnim primerima i problemima iz prakse.

Predavanja su bila dopunjena predstavljanjem različitih tehnologija 3D štampe i skeniranja u Solfins 3D Print "show room"-u. Posetioci su uživo mogli da posmatraju kako rade 3D štampači u Solfins ponudi koji su po mnogo čemu jedinstveni na Balkanu.

Ovo je bila savršena prilika za posetioce da unaprede svoje znanje i dobiju informacije o novostima u 3D svetu iz prve ruke, a sve u cilju efikasnije primene 3D tehnologija u svakodnevnom radu.

Zbog velikog interesovanja organizujemo i reprizu ovog seminara u Nišu, Kragujevcu i Beogradu. (možete se prijaviti OVDE >>)

Do tada, pogledajte kako nam je bilo u galeriji odabranih fotografija i video: