2017. je bila sjajna godina za Sindoh 3D štampače

Sindoh, poznati južnokorejski proizvođač tradicionalnih štampača, osvojio je i tržište deskop 3D štampača ponudivši uređaje koji su izuzetno jednostavni za upotrebu, imaju značajnu radnu zapreminu, a koštaju i duplo manje od uporedive konkurencije. 

Zahvaljujući ovim karakteristikama Sindoh sarađuje i sa kompanijama i organizacijama kao što su Dassault Systemes, SolidWorks, Black and Decker, MIT, itd.

Pogledajte samo nekoliko projekata u kojima je učestvovao Sindoh tokom 2017. godine...

 

3DExperience Lab, SAD

Sindoh je jedan od 3D štampača koji koristi 3DExperience Lab kompanija Dassault Systemes i SolidWorks u SAD. 

 

SolidWorks, Ruanda

SolidWorks je odabrao Sindoh 3D štampač za svoj projekat predstavljanja 3D štampe studentima u Ruandi.

 

MIT, SAD

Ranije smo već pisali da je Sindoh prva preporuka MIT FabLab zbog svoje male cene, jednostavnosti i pouzdanosti.

 

Sindoh i SolidWorks aplikacija za decu

Sindoh je tehnički partner kompanije SolidWorks i na konferenciji SWW2017 predstavio je aplikaciju za decu koja je razvijena u saradnji ove dve kompanije. Aplikacija služi za razvoj modela koji se zatim štampa, i to u veoma jednostavnom procesu u kom deca mogu samostalno da prave svoje igračke.

 

Black and Decker, SAD

Kompanija Black and Decker iskoristila je Sindoh 3D Wox štampač kao platformu za svoj brendirani 3D štampač Stanley Model 1

 

Fabrikr, Južna Koreja

Sindoh 3D štampači poslužili su i kao mašine za projekat Diffusion Heart umetničke grupe Fabrikr čija je dimenzija 2,7 x 2,2 x 1,7 metara...

 

TechGearLab: Sindoh - Najpovoljniji štampač na tržištu

Po izboru TechGearLab najboljih štampača u 2017. godine Sindoh 3DWox DP201 našao se na 2. mestu, ali je označen kao najpovoljniji štampač - duplo jeftiniji od uređaja koji je zauzeo prvo mesto - sa 400% većom radnom zapreminom (19.600cm3 : 4.900cm3)!

 

Upoznajte Sindoh 3DWox štampač >>